Snimam ilustraciju preloadera

0%

+381 (0)62 270 562 goran@biblioteka-pancevo.org.rs

Упутство за излагаче

Организатор позива заинтересоване стручне и научне раднике да до 1. децембра 2020. године на меил адресу секретара, Горана Траиловића, goran@biblioteka-pancevo.org.rs пошаљу пријаву. Пријава би требало да садржи: назив теме, сажетак рада до 300 речи, кључне речи и кратку радну биографију до 150 речи (као DOC-додатак поруци). Моле се излагачи да уз име наведу стручно/академско звање и афилијацију.

У процесу избора биће прихваћена излагања која испуњавају формалне захтеве и добију позитивну оцену рецензената. Секретар скупа ће, електронском поштом, свим пријављеним ауторима радова чије су теме прихваћене доставити Обавештење о прихватању теме рада и Упутство за обликовање радова.

Програмски одбор ће до 1. априла 2021. обавестити ауторе о исходу процеса одабира сажетака. Аутори прихваћених сажетака дужни су да доставе пуну верзију рада до 15. маја 2021. године, као и да у наредном периоду сарађују са Програмским одбором и рецензентима на коначном уобличавању радова, како би зборник радова Библиотеке и идентитет 3 био објављен до почетка Конференције.